Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Electrolux EW7W6661S7
Electrolux Logotyp

Electrolux EW7W6661S7

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Det här är en av de rymligare maskinerna på marknaden. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Från 8 031 kr till 14 995 kr
·

Placering 7 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW7W6661S7 är 8 031 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 15 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

  • Kan även torka tvätten
  • Standardbredd på 60 cm
  • Ljudnivå på 60 dB vid centrifugering
  • Frontmatad
  • Energiklassning A

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 60 decibel.

Är ute efter en mycket energieffektiv tvättmaskin så kanske den här modellen inte är något för dig med sin energiklassning A. Den här modellen eliminerar behovet av att även köpa en torktumlare, då den har en inbyggd torktumlingsfunktion.

Som du förstår så är EW7W6661S7 en produkt med många praktiska egenskaper. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 8031 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.