Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Amica WA 14681 W

Amica WA 14681 W

Den här maskinen har en bra energiklassning, A++. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Pris 2 792 kr
·

Placering 127 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Amica WA 14681 W är 2 792 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

  • Kapacitet på 6.0 kg
  • 60 cm bred
  • Frontmatad
  • Hög energiklassning A++
  • Fristående design

A++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 6 kg tvätt.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WA 14681 W. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 2792 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.