Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Scandomestic WAH 2914

Scandomestic WAH 2914

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Från 4 749 kr till 9 999 kr
·

Placering 631 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Scandomestic WAH 2914 är 4 749 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

  • Kapacitet på 9.0 kg
  • Klassisk, frontmatad design
  • Fristående design
  • Högljudd med ljudnivå på 76 dB
  • Hög energiklassning A+++

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. Ljudnivån under centrifugering ligger på 76 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Sammantaget är WAH 2914 en väldigt praktisk produkt. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 4749 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.