Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Gorenje WD94141DE

Gorenje WD94141DE

En energiklassning på A får anses vara normalt. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum och det finns även inbyggd torktumlare.

Pris 6 010 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje WD94141DE är 6 010 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Såvida du inte har väldigt nära till tvättstugan (eller bara har ett väldigt litet badrum) så är egen tvättmaskin något du absolut bör överväga. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

  • Fördröjd start
  • Energiklassning A
  • Fullstor med standardbredd på 60 cm
  • Högljudd med ljudnivå på 77 dB
  • Trumvolym på 60 liter

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

Sammantaget är WD94141DE en väldigt användbar produkt. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 6010 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.