Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAT2869SSN

Bosch WAT2869SSN

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del och det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Från 8 182 kr till 8 990 kr
·

Placering 273 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(277 omdömen)
 • 5

  78%

 • 4

  20%

 • 3

  1%

 • 2

  0%

 • 1

  1%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT2869SSN är 8 182 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • Möjlighet att fördröja starten
 • Kapacitet på 9.0 kg
 • Trumma på 63 liter
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Fristående design

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 9 kg tvätt åt gången. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WAT2869SSN. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 8182 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Den har ett högt snittbetyg på 4.95 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.