Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Asko W4086C.S

Asko W4086C.S

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Trumman är av medelstor storlek på 60 liter. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Från 11 390 kr till 13 995 kr
·

Placering 235 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(20 omdömen)
 • 5

  55%

 • 4

  35%

 • 3

  10%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Asko W4086C.S är 11 390 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Trumvolym på 60 liter
 • Hög energiklassning A+++
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Fristående design
 • Kapacitet på 8.0 kg

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 77 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos W4086C.S. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 11390 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.