Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
LG FH4G1JCH2N

LG FH4G1JCH2N

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Det finns gott om plats med en kapacitet på 10.5 kg och ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Från 8 599 kr till 10 010 kr
·

Placering 128 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,8(14 omdömen)
 • 5

  36%

 • 4

  43%

 • 3

  0%

 • 2

  7%

 • 1

  14%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG FH4G1JCH2N är 8 599 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Tvättmaskin och torktumlare i ett
 • Väl tilltagen kapacitet på 10.5 kg
 • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering
 • Fristående design
 • Rymlig trumma på 67 liter

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 75 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt.

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. FH4G1JCH2N får räknas som en av de större maskinerna på marknaden med sin kapacitet på 11 kg.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om FH4G1JCH2N. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 8599 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Den har ett bra snittbetyg på 4.40 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.