Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
LG W5J5TN3W

LG W5J5TN3W

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner och om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 6 733 kr
·

Placering 925 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG W5J5TN3W är 6 733 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

  • Kapacitet på 8.0 kg
  • Högljudd med ljudnivå på 73 dB
  • Fristående design
  • Hög energiklassning A+++
  • Trumvolym på 59 liter

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 73 decibel. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos W5J5TN3W. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad produkt på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6733 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.