Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAY287W5

Bosch WAY287W5

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Trumman har en volym på hela 65 liter. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 7 047 kr
·

Placering 301 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(9 omdömen)
 • 5

  78%

 • 4

  0%

 • 3

  11%

 • 2

  0%

 • 1

  11%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAY287W5 är 7 047 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Standardbredd på 60 cm
 • Hög energiklassning A+++
 • Fristående design

Maskinen är förhållandevis tyst med en ljudnivå på 68 decibel i samband med centrifugering, vilket är tystare än många andra modeller. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin. Trumvolymen på 65 liter kanske inte är den största, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WAY287W5. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 7047 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.33 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.