Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Rea -24%
Cylinda FT 5174

Cylinda FT 5174

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Trumman är av medelstor storlek på 55 liter. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 4 695 kr till 6 200 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(39 omdömen)
 • 5

  51%

 • 4

  36%

 • 3

  5%

 • 2

  0%

 • 1

  8%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda FT 5174 är 4 695 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

 • Hög energiklassning A+++
 • Frontmatad
 • Fristående design
 • Ljudnivå på 73 dB vid centrifugering
 • Snabbtvätt ifall du har bråttom

Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 73 decibel.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos FT 5174. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 4695 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.23 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.