1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Makita BL LXT DUH604SZ

Makita BL LXT DUH604SZ

Med en batteridriven häcksax får du obegränsad rörelsefrihet i ditt arbete. Svärdslängden är hela 60 cm. Häcksaxen har en vikt på 4 kg.Läs mer

Jämför pris från 4 447 kr till 5 775 kr
·

Placering 259 i Häcksaxar

ANNONS

Från ComputerSalg.se

Makita DUH604SZ Akumuliatorines gyvatvoriu žirkles (vienpusiai ašmenys), 18V Li-ion, BL-motor, 600mm, Be akumuliatoriu ir kroviklio!

5 775 kr
Verkter Logotyp
4,9
  • 3001
  • 3002
  • 3003
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Makita BL LXT DUH604SZ är 4 447 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här har du en lättviktig häcksax från det etablerade märket Makita med en vikt på 3,9 kg och extra långt svärd på 60 cm, perfekt för tjockare stammar och grenar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 90 dB vilket är ganska tystlåtet för en häcksax. Tänk på att förvara häcksaxen i förråd eller garage på en plats svåråtkomlig för barn då knivarna är vassa och olyckor kan ske.

  • Batteridrift
  • 18,0V batteri
  • 60 cm långt blad
  • Maximal grendiameter: 24mm
  • 90 dB ljudnivå

När du ska köpa en häcksax kan motorns effekt vara bra att titta på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Batteriet kommer med 18 volt.

Beroende på om du ska utföra mer detaljerad klippning eller om du vill ha bättre räckvidd så kan svärdslängden vara viktig. Här får du ett extra långt svärd på 60 cm för breda häckar.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om BL LXT DUH604SZ. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt. I kategorin häcksaxar är det här i dagsläget en topprankad produkt på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 4447 kr.

Jämför alla Makita Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.