1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Worx WG261E.9

Worx WG261E.9

En batteridriven häcksax passar perfekt för trädgårdsarbete, du slipper fundera på var närmsta eluttag finns. Häcksaxens svärd har en normallängd 46 cm. Den låga vikten på 3 kg görLäs mer

Jämför pris från 799 kr till 1 399 kr
·

Placering 50 i Häcksaxar

ANNONS

Från Golvshop

Worx 20V Hedge trimmer 46cm/16mm 20V/ Bare tool

799 kr
Golvshop Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3015
Erbjuder hemleverans
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Worx WG261E.9 är 799 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Här har du en smidig häcksax från Worx med en vikt på 2,5 kg och ett längre svärd på 46 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Den maximala grentjockleken som häcksaxen kan kapa är 19 mm. Att underhålla häcksaxen förlänger livslängden på den. Borsta gärna av bladet och smörj det efter användning då lövrester, sav och fukt kan fastna.

  • Batteridrift
  • 20,0V batteri
  • 46 cm långt blad
  • Kapacitet för 19mm grenar
  • Lättviktig

Vill du införskaffa en häcksax kan motorns effekt vara bra att kika på. Arbetet går fortare och lättare med mer kraftfulla häcksaxar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Batteriet kommer med 20 volt.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Längden på svärdet för WG261E.9 är av medellängd på 46 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WG261E.9. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för häcksaxar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. Det här är en topprankad häcksax sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och den har i dagsläget ett lägsta pris på 799 kr.

Jämför alla Worx Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.