1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Makita UH201DZ

Makita UH201DZ

Häcksaxen drivs med batteri så att du slipper trassel med sladdar. Vikten på 2 kg gör den lätthanterad. Det kortare svärdet på 20 cm passar för mer detaljerad trimning.Läs mer

Pris 971 kr
·

Placering 199 i Häcksaxar

Jacob Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Makita UH201DZ är 971 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en lättviktig häcksax från det välkända märket Makita med en vikt på 1,5 kg samt passar för småträd med sitt kortare svärd på 20 cm. Den maximala grendiametern som häcksaxen kan kapa är 8 mm. Att ha den finaste trädgården i grannskapet betyder mycket. En riktigt bra häcksax hjälper dig att uppnå det.

  • Batteridriven motorsåg
  • 10,8V batteri
  • Svärdslängd på 20 cm
  • Kapacitet för 8mm grenar
  • Lättviktig

När du planerar på att införskaffa en häcksax kan motorns styrka vara bra att kika på. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla häckar med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla modeller. Batteriet kommer med 11 volt.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Svärdslängden är något kortare på den här modellen med 20 cm.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos UH201DZ. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för häcksaxar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. I kategorin häcksaxar är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 971 kr.

Jämför alla Makita Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.