Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Bosch AHS 50-20 LI

Bosch AHS 50-20 LI

En batteridriven häcksax passar perfekt för trädgårdsarbete och den miljömedvetna användaren. Svärdslängden för den här modellen är 50 cm. Vikten på 3 kg gör den enkel att hantera.

Från 1 025 kr till 3 699 kr
·

Placering 17 i kategorin Häcksaxar

Olsana

fr.1 058 kr

Toolab

fr.1 099 kr

Dxtech

fr.1 159 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(367 omdömen)
 • 5

  78%

 • 4

  15%

 • 3

  2%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch AHS 50-20 LI är 1 025 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 18 jämförda butiker.

En batteridriven häcksax av Bosch som har en vikt på 2,5 kg och svärdslängd på 50 cm, vilket räcker gott och väl för vanlig användning. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 91 dB. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

 • Lätt att bära runt med batteridrift
 • 18,0V batteri
 • Svärdet på häcksaxen är 50 cm långt
 • Kapacitet att kapa kvistar upp till 25 mm
 • Endast 91 dB, vilket är lägre än de flesta modeller

När du ska inhandla en batteridriven häcksax så är batteriets spänning något du kan titta närmare på. Häckens täthet samt kvistarnas tjocklek kan påverka hur pass stark häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass lätt och fort det går att utföra arbetet. Den har ett hyggligt batteri med 18,0 volt.

Hur länge du orkar trimma påverkas av vikten på häcksaxen, så välj gärna en vikt som är lagom för dig. Vikten för den här modellen ligger på 2,5 kg, vilket är en rätt normal vikt för en häcksax.

Som du förstår så är Bosch AHS 50-20 LI en maskin med många praktiska egenskaper. Den här modellen har fått ett bra snittbetyg på 4.74 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp. I vår prisjämförelse kan du se vilka olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar Bosch AHS 50-20 LI 1025 kr.