1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Texas TS4518

Texas TS4518

En effektiv motorsåg som drivs av bensin för att både trädfällningen och uppkapningen ska gå smidigt. Vikten är på 7 kg vilket är normalt för motorsågar. Den kommer med en ljudnivåLäs mer

Pris 2 149 kr
·

Placering 205 i Motorsågar

ANNONS

Från Buildor

Texas Motorsåg TS4518

2 149 kr
Buildor Logotyp
4,8
  • 3002
  • 3003
  • 3016
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Texas TS4518 är 2 149 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Detta är en bensindriven motorsåg från Texas med en vikt på 6,8 kg och ett längre svärd på 45 cm för grövre grenar och stammar.

  • Bensindrift
  • Effekt på 1800W
  • Cylindervolym på 45,0 cm³
  • 45 cm svärdsklinga
  • Bränsletank på 0.5 liter

När du planerar på att köpa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på vilken effekt motorn har. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla sågar. Den här modellen är en nättare modell med 1800W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Vikten på motorsågar varierar stort och påverkar hur länge du orkar såga. Titta gärna efter en vikt som passar dig. Vikten för den här modellen ligger på 6,8 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos TS4518. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör TS4518 till ett bra köp. Det här är en topprankad maskin sett till popularitet på PriceRunner just nu och den har i dagsläget ett lägsta pris på 2149 kr.

Jämför alla Texas Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.