Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Fälgkors

2 produkter
Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

FÄLGKORS ST

FÄLGKORS ST

Fälgkors Fälgkors i klassisk modell. Vinterdäcken ska av eller kanske (hemska tanke) punktering. Detta fälgkors sviker dig inte. Fyra olika mutterstorlekar säkerställer att du klarar hjulbytet.

80 kr

Frakt okänd

Prols Fabrik

Hållare För Fälgkors

Hållare För Fälgkors

Beskrivning: En smidig hållare för förvaring av fälgkorset i bilen. Lätt men robust. Försedd med vaddering av skumgummi för att eliminera allt rassel.

120 kr
220 krinkl. frakt

RallyShop

Förstärkt fälgkors med...

Förstärkt fälgkors med...

Beskrivning: Traditionellt fälgkors, men med förstärkt centrum för maximal kraft samt 1/2" fyrkantsfäste för montering av egen hylsa! De permanenta är 17, 19 och 21. Vikt: 1.2kg

95 kr
195 krinkl. frakt

RallyShop

Justerbart fälgkors...

Justerbart fälgkors...

Beskrivning: Ett så kallat krafthandtag att ersätta det traditionella fälgkorset. Fördelen med att ha ett sådant här verktyg i din tävlingsbil är att du kan få mycket längre hävarm, vilket i sin tur ger dig mycket mer kraft jämfört med ett fälgkors. Då du enkelt kan rotera hävarmen behöver du heller aldrig greppa om och förlora värdefulla sekunder! Två hylsor 17/19 och 21/23 medföljer! Homologerad TUV/GS.

350 kr
450 krinkl. frakt

RallyShop

WRC Fälgkors 17 och 19mm

WRC Fälgkors 17 och 19mm

Ett riktigt lätt och snyggt WRC Fälgkors som även kan fästas i våran kolfiberhållare. * Tillverkad i lättviktsstål * 17 och 19 mm fast hylsa, med vändbart handtag * Svarta plasthandtaget är lagrat

795 kr
865 krinkl. frakt
Racepart
FÄLGKORS

FÄLGKORS

Fälgkors Nyckelvidd [mm]: 1/2, 17, 19 & 22 Artikelnummer: 910901

48 kr

Frakt okänd

Autoparts

FÄLGKORS M HÄVARM 17/19 21/23 MM

FÄLGKORS M HÄVARM 17/19 21/23 MM

Fälgkors med Hävarm Sitter bulten fast? Inga problem! Med detta verktyg fixar du det galant. Hävarmen ger dig den styrka du behöver.

170 kr

Frakt okänd

Prols Fabrik

Kolfiberhållare För...

Kolfiberhållare För...

Beskrivning: En ny hållare för fälgkors, gjord i kolfiber med en rekordlåg vikt på bara 90 gram! Levereras komplett med två uppsättningar clips samt två gummidistanser för att ta bort alla vibrationer och kompensera för eventuella ojämnheter där man vill montera.

395 kr
495 krinkl. frakt

RallyShop

Carl N·Kategoriansvarig Biltillbehör
Logga in

Bli medlem gratis