• Rea
 • Guider
 • Om oss
 1. Start
 2. Skönhet & Hälsa
 3. Kroppsvård & Hygien
 4. Rakningstillbehör
 5. Rakhyvlar & Rakblad
 6. Rakhyvlar
 7. Rakhyvlar

Rakhyvlar

Filtrera
 • Rakningstillbehör
 • Rakhyvlar & Rakblad
 • Rakblad
 • Rakhyvlar
Specifikationer
Hållbarhetsinformation

500+ produkter

Rakhyvlar Gillette Labs Razor with Exfoliating Bar & Stand

Gillette Labs Razor with Exfoliating Bar & Stand

4,7

Systemrakhyvel

185 kr
NetOnNet
Patroner se
i 23 butiker
Rakhyvlar Estrid The Starter Kit Bloom

Estrid The Starter Kit Bloom

Systemrakhyvel

95 kr
Estrid
i 1 butik

Tre tips när du ska köpa rakhyvel

Systemrakhyvel: Den här typen av rakhyvel har ett flerbladssystem och har kommit att dominera rakhyvelsmarknaden. Med flera blad får du en effektiv, nära och säker rakning.

Säkerhetsrakhyvel: En klassisk modell som faktiskt var den första mekaniska rakhyveln på marknaden. Säkerhetsrakhyveln används med dubbelrakblad, vilket ska ge en extra nära rakupplevelse. Tyngden i hyveln ger minskar friktion vilket minimerar risken för irritation. På Shavingroom.se finns flera guider som lär dig mer än du visste fanns att veta om rakning med säkerhetshyvel.

Engångsrakhyvel: För dig som är ute på resande fot eller som inte rakar dig så ofta kan engångshyvlar vara ett bra val. Olika modeller är uppbyggda på olika sätt – du kan hitta allt från engångshyvlar med singelblad till mer avancerade modeller med flera blad.

Glidremsor: Med hjälp av glidremsor runt rakbladen glider hyveln lättare på kroppen, vilket minskar friktion och ger en mer skonsam rakning.

Rakgelsbarer: Inbyggda rakgelsbarer i hyveln gör att du får en perfekt helhetslösning – oavsett om du befinner dig på hemmaplan eller är bortrest.

Vårdande ingredienser: Hyvlar med vårdande innehåll som till exempel aloe vera eller oljor gör rakningen skonsam. Det finns även många parfymfria rakhyvlar för den känsliga.

Olika rakhyvlar är utformade för att passa olika typer av hårväxt. Ofta har kvinnor inte lika grova hårstrån som män och därför finns det rakhyvlar som är anpassade för män och för kvinnor. Med det sagt är det viktigt att välja en rakhyvel som passar din hårväxt, oavsett vilken målgrupp hyveln har.

Annons