Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Björk Hårprodukter

31 produkter

Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Björk Fukt Schampo 300ml

Björk Fukt Schampo 300ml

Ett schampo för alla hårtyper som ger maximal återfuktning och en silkeslen känsla utan att kännas tung i håret. Arganolja och björkextrakt har tillsatts för att bibehålla hårets fuktnivå, motverka frizz, ge glans och bidrar med en lugnande effekt på hårbotten. Fukt schampo innehåller även Colour Suit Technology som skyddar och bevarar hårets färg med en unik sammansättning av vårdande ingredienser, framtagna av Björk Hair.
268 krinkl. frakt
199 kr

Hemmafrisoren

Björk Höjd Schampo 300ml

Björk Höjd Schampo 300ml

Ett schampo anpassat för fint och tunt hår. Vitanmin B5 ger volym, fyllighet och stärker hårets struktur. Björkextrakt har tillsatts för att förbättra hårets kvallité, motverka frizz, ge glans och bidrar med en lugnande effekt på hårbotten. Höjd schampo innehåller även Colour Suit Technology som skyddar och bevarar hårets färg med en unik sammansättning av vårdande ingredienser, framtagna av Björk Hair.
268 krinkl. frakt
199 kr

Hemmafrisoren

Björk Höjd Trio Gift Box

Björk Höjd Trio Gift Box

Tvål 300ml: En återfuktande tvål som skonsamt rengör och återställer pH-balansen. Fri från sulfater och parabener. 100% veganska ingredienser. En doft som tar dig på en resa långt in i de svenska ek- skogarna. Kvittrande fåglar, solen som bryter igenom trädtopparna, en känsla av lugn. Doften av mossa, skog och bär känns härlig och fridfull. Björk Höjd Volume Shampoo 300ml: Shampoo som ger volym. Unik ihopsättning av vitamin B5 och björkextrakt som tillsammans ger håret volym, spänst, samt motverkar frizz och bidrar med en lugnande effekt på hårbotten. Färgbevarande. 100% Vegan Björk Höjd Volume Conditioner 250ml: Höjd Conditioner är ett balsam från Björk som ger ditt hår extra volym samtidigt som det reder ut och skyddar mot friss. Ett balsam formulerat med Vitamin B5 för att ge ditt hår extra spänst med lång hållbarhet. 100% Vegan

Frakt okänd

399 kr

Parfymklipp.se

Björk Forma Lagom Middle Hard Wax 75ml

Björk Forma Lagom Middle Hard Wax 75ml

Forma Lagom är ett vax som ger stadga och struktur. Den är lätt att fördela i håret och passar perfekt för alla typer av hår. Vaxet är tillverkat med björkextrakt som lugnar hårbotten. Arbetas smidigt in i handdukstorkat eller torrt hår. Innehåller inga mineraloljor.100% Vegan

Frakt okänd

108 kr

Parfymklipp.se

Björk Laga Conditioner 250ml

Björk Laga Conditioner 250ml

Ett balsam anpassat för skadat, torrt och kemiskt behandlat hår som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur. Reder ut, motverkar frizz, ger glans. Björkextraktet har en lugnande effekt på hårbotten. Laga balsam innehåller även Colour Suit Technology som skyddar och bevarar hårets färg med en unik sammansättning av vårdande ingredienser, framtagna av Björk Hair.
288 krinkl. frakt
219 kr

Hemmafrisoren

Björk Forma Hårt 150ml

Björk Forma Hårt 150ml

Ett snabbtorkande vax som ger maximal stadga i ditt hår. Arbetas smidigt in i handdukstorkat eller torrt hår, för en frisyr som håller hela dagen. Innehåller UV-skydd. Shampooneras ur håret. Rekommenderat för normalt till tjockt hår.
268 krinkl. frakt
199 kr

Hemmafrisoren

Björk AG Conditioner 250ml

Björk AG Conditioner 250ml

Ett utredande balsam för blonda hår som mjukgör och återfuktar. Innehåller violetta pigment och blåbärsextrakt som neutraliserar oönskade gula nyanser i håret. Innehåller antioxidanter som lugnar hårbotten och tillför glans. Colour Suit Technology skyddar och bevarar hårets färg.
288 krinkl. frakt
219 kr

Hemmafrisoren

Björk Forma Hairspray 300ml

Björk Forma Hairspray 300ml

Forma Spray är en hårspray som ger en fast och varaktigt stadga samtidigt som den ger utmärkt motståndskraft mot hög luftfuktighet. Hårsprayen är lätt att borsta ur och ger inga vita flagor. Produkten består av 100% veganska ingredienser och är fri från sulfater, parabener och silikoner. 300ml

Fri frakt

155 kr

OnStyle

Profilbild
Elin Nilsson·

Kategoriansvarig Hårprodukter

Relaterat