Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Salming Väskor

0 produkter
Sortera efter popularitet
Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Vi hittade inga produkter som passar din filtrering.

Relaterat hos våra butiker

Salming Teambag 125L

Salming Teambag 125L

Salming sportväska 125LPerfekt lagväska för hela innebandylagetSalming Teambag 125L är en klassisk sportväska i fyrkantig modell. Rymmer det mesta och passar perfekt som lagväska till hela innebandylaget.Salming Teambag är sydd av två olika syntetmaterial. Dels ett lite tåligare plastigare tjockt tyg som finns på botten och i de två kortsidorna. Det gör väskan mer tåligt mot smuts och väta. Resten av väskan är av en smidigare syntetväv.Salming Teambag 125L består av ett stort fack som öppnas med ett fyrkantigt lock upptill. Locket har dragkedja på tre sidor och dubbla dragtampar.I ena kortsidan har Teambag 125L en ficka i nätmesh på utsidan. I den andra finns en blixtlåsficka med inbyggd skopåse.Salming Teambag har två bärhandtag av nylonband. Mitt på finns en avlastning som stängs med kardborre. Väskan har också en avtagbar axelrem i liknande men lite smalare nylonband.Salmings logo tryckt i vitt längs ena långsidan.

399 kr
438 krinkl. frakt
Innebandybutiken
Salming Teambag 55L

Salming Teambag 55L

Salming sportväska 55LPerfekt lagväska för hela innebandylagetSalming Teambag 55L är en klassisk sportväska i fyrkantig modell. Rymmer det mesta och passar perfekt som lagväska till hela innebandylaget.Salming Teambag är sydd av två olika syntetmaterial. Dels ett lite tåligare plastigare tjockt tyg som finns på botten och i de två kortsidorna. Det gör väskan mer tåligt mot smuts och väta. Resten av väskan är av en smidigare syntetväv.Salming Teambag 55L består av ett stort fack som öppnas med ett fyrkantigt lock upptill. Locket har dragkedja på tre sidor och dubbla dragtampar.I ena kortsidan har Teambag 55L en ficka i nätmesh på utsidan. I den andra finns en blixtlåsficka med inbyggd skopåse.Salming Teambag har två bärhandtag av nylonband. Mitt på finns en avlastning som stängs med kardborre. Väskan har också en avtagbar axelrem i liknande men lite smalare nylonband.Salmings logo tryckt i vitt längs ena långsidan.

329 kr
368 krinkl. frakt
Innebandybutiken
Salming Pro Tour 12r racket väska

Salming Pro Tour 12r racket väska

Håll omslaget i topp skick Med Salming Pro Tour 12r har du en racketpåse från det övre segmentet. Väskan erbjuder inte bara utrymme till 12 squashracketar (eller tennisracketar eller badmintonracketar), men förvaringsutrymmena är också snyggt designade. En av huvudrätterna har termoplastisk - foder . Det betyder att sträckningen av dina racketar är fortsatt bra även vid lägre temperaturer. I det andra huvudämnet finns det mer än tillräckligt med utrymme för alla dina sportkläder. Om det fortfarande är nödvändigt finns det ett extra racketfack. Kan användas som en ryggsäck På utsidan finns en tillbehörslåda som du kan stänga med dragkedja. Den här rutan är perfekt för din plånbok, nycklar eller mobiltelefon. Det finns två mer på Salming-racketväskan bekväm axelremmar sattes. Detta gör det möjligt att enkelt transportera påsen till fots eller på cykeln eller scootern. Vi har sett många racketpåsar, men det här hör absolut till det bättre segmentet.

865 kr

Fri frakt

Frank
Salming Teambag 37L

Salming Teambag 37L

Salming sportväska 37LPerfekt lagväska för hela innebandylagetSalming Teambag 37L är en klassisk sportväska i fyrkantig modell. Rymmer det mesta och passar perfekt som lagväska till hela innebandylaget.Salming Teambag är sydd av två olika syntetmaterial. Dels ett lite tåligare plastigare tjockt tyg som finns på botten och i de två kortsidorna. Det gör väskan mer tåligt mot smuts och väta. Resten av väskan är av en smidigare syntetväv.Salming Teambag 37L består av ett stort fack som öppnas med ett fyrkantigt lock upptill. Locket har dragkedja på tre sidor och dubbla dragtampar.I ena kortsidan har Teambag 37L en ficka i nätmesh på utsidan. I den andra finns en blixtlåsficka med inbyggd skopåse.Salming Teambag har två bärhandtag av nylonband. Mitt på finns en avlastning som stängs med kardborre. Väskan har också en avtagbar axelrem i liknande men lite smalare nylonband.Salmings logo tryckt i vitt längs ena långsidan.

329 kr
368 krinkl. frakt
Innebandybutiken
Salming Mercer Trolley 90L

Salming Mercer Trolley 90L

Salming Mercer TrolleyInnebandyväska på hjul för större packningSalming Mercer Trolley är en större innebandyväska på hjul för dig som har mer packning. Perfekt för innebandymålvakten, som lagväska eller som resväska på innebandycuper och läger.Salming Mercer är en rejäl trunk på rejäla hjul som du kan dra efter dig. Hjulen är ganska stora och har en distinkt mönstring med grova däck. Undertill finns också ett stödben i framkanten med inbyggt handtag. Det gör att Salming Mercer står upp av sig själv där du ställer den i upprätt läge.Salming Mercer är sydd i stadig syntetväv som är plastbelagd för bättre motståndskraft mot slitage, smuts och väta. Insidan är fodrad med ljusblått tunt fodertyg.Runt hela kanten på väskan finns en insydd ca 10 cm hög, sarg insydd mellan yttertyget och fodret. Det gör att Mercer blir stadig i sin konstruktion och lättare att packa om du ska ha den som resväska.Väskan består i princip av ett stort fack som öppnas via ett lock med blixtlås i kanten. Blixtlåset är dolt vilket ger en snygg finish. I det stora facket finns två uppsättningar med fästremmar i vävt band, som håller packning på plats. Längs ena långsidan finns en liten blixtlåsficka, tänk penfodral, i samma material som fodret. Fickan har den smarta funktionen att den är fastsatt med kardborre och kan därför tas med.Själva locket till stora facket är ett stort förvaringsfack. Stängs och öppnas med dolt blixtlås.Längs ena långsidan finns ett mindre fack med blixtlås. På baksidan finns en fönsterficka för namn- och adresslapp.Salmning Mercer har dubbla draghandtag. Dels finns ett sytt vadderat handtag i toppen på väskan. Men också ett traditionellt utfällbart resväskehandtag. Vanliga väskhandtag på båda långsidorna. Handtagen går att låsa i varandra med en kardborrelåsning. Och även stödet undertill har handtagsfunktion för att göra väskan lättare att lasta.På baksidan finns två glidskenor i plast som skyddar väskan från slitage.

1 399 kr

Fri frakt

Innebandybutiken
Salming Multi BackPack Black

Salming Multi BackPack Black

699 kr
748 krinkl. frakt
Salming
Logga in

Bli medlem gratis