Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Populäraste produkterna under 2018

Profilbild

Uppdaterad 11 januari 2019

Vad ville svenska folket handla mest av under år 2018? Eller kanske snarare, vilka köp var stora nog för att motivera att svenskarna skulle ta det ekonomiskt kloka beslutet att prisjämföra innan de slog till på ett inköp? Den mest populära produkten förvånar sannolikt inte någon...

Inte det minsta oväntat blev det Apples AirPods som var det mest eftersökta produkten i Sverige under år 2018. Även om de funnits till försäljning sen december 2016 så kan man se att de trådlösa Apple-hörlurarna fick sig en enorm boost i popularitet under andra halvan år 2018. Då priset är väl tilltaget så är det logiskt att Airpods därmed blev en frekvent prisjämförd produkt. Det är ju faktiskt så väldigt bekvämt att slippa sladdar som trasslar ihop sig.

Den mest eftersökta mobiltelefonen är inte heller en överraskning för någon som har haft hyfsat bra koll på marknaden under det gångna året. Annars så omtycka Apple iPhone fick se sig passerad av Samsung S9 som svenskarnas mest eftertraktade telefon under 2018. Det visar listan som sammanställer de mest sökta produkterna på PriceRunner, Sveriges störst produkt- och prisjämförelsesite.

Det svenska folket har lagt sig till med ett nytt köpbeteende

Svenskarna har nu förstått att man kan göra en prisjämförelse på i princip allt som kan köpas i en affär. Det blir tydligt när man betraktar topplistan över vilka produkter som oftast prisjämförs. Leksaker, mobiltelefoner, kökstillbehör, skor och böcker är alla produkter som det är populärt att försöka göra en bra deal på. En del andra kategorier fick under år 2018 se en rejäl ökning i antalet sökningar, både möbler och hörlurar har klättra uppåt på listorna jämfört med år 2017.

De populäraste produkterna i de största kategorierna under år 2018

Har du köpt någon av produkterna nedan under förra året? I så fall är du inte ensam om detta, för här är PriceRunners lista över de mest populära produkterna 2018 i de största kategorierna:

  1. Apple Airpods
  2. Micki Pippi Hus Villa Villekulla
  3. Samsung Galaxy S9 64GB
  4. Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L
  5. Nike Air Zoom Pegasus
  6. Polo Ralph Lauren Ribbed Beanie Polo Black
  7. LG OLED55
  8. String Pocket Hyllsystem
  9. Vita EOS Medium Fjäderlampa
  10. Ever Clean Lavendel 10L

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!