Vigselringar Smycken

 

De tre populäraste
vigselringarna


De tre bästa
vigselringarna


De tre billigaste
vigselringarna

Dyra och billiga vigselringar

Vigselringar är ett minne för livet, en symbol för två människors gemensamma liv tillsammans. Och det finns en uppsjö att välja mellan – från förhållandevis billiga vigselringar till riktiga dyrgripar. På PriceRunner kan du hitta precis vad du letar efter i en prisklass som passar just din plånbok. Här hittar du de billigaste och bästa ringarna genom att sortera efter pris och popularitet. Ringarna finns i alla möjliga former och ibland ingår även gravyr i priset.

Bäst vigselringar för er

Ibland är de billigaste vigselringar som går att hitta helt rätt. I dag kan du hitta vackra ringar för bara några hundra kronor, men egentligen finns inget pristak för den här typen av smycken. Några av de vanligaste märkena i Sverige är Sobling, Efva Attling och Allians. Variationen i pris beror på olika faktorer, men naturligtvis är ringen dyrare ju mer inslag av ädelsten den har. En guldring på 18 karat kostar exempelvis mindre än en ring som även har inslag av diamant, smaragd eller rubin.

En tradition som håller i sig

Vigselringar har rötter i romartiden, då främst kvinnan bar en ring. I dag svär båda makarna trohetseden som symboliseras av ringarna. Av tradition bär man i Sverige vigselringar på vänster hand, en sed som härstammar från antikens teori att en ven från vänstra handens ringfinger går direkt till hjärtat. Så är det dock inte över hela världen. Det finns andra länder där man istället bär ringarna på höger hand, sprunget från helt andra traditioner.

Relativt billiga vigselringar brukar vanligen vara gjorda av rött guld, men i dag kan de egentligen vara tillverkade av nästan vilket material som helst. Många väljer ringar med stenar i, men om man vill kunna ändra storleken i efterhand underlättar det med en slät vigselring. Det hela är mest en fråga om personlig smak och även billiga vigselringar är ofta noga utstuderade, med vackra inskriptioner som paret valt ut.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Märke

Målgrupp

Typ ?

Armband ?

Halsband ?

Ringar 1 ?

Egenskaper

Material

Färg ?

Sten

Stenfärg

Antal stenar

Kedjetyp

Storlek

Renhet (Diamant) ?

Höjd

Bredd

Vikt

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 1018