Smycken

 

De tre populäraste
smyckena


De tre bästa
smyckena


De tre billigaste
smyckena

Smycken och material

Smycken är fantastiska objekt som ger dig möjligheten att uttrycka din egen unika stil. Med hjälp av t.ex. halsband, armband, klockor och ringar kan du omvandla din vardagliga utstyrsel till en färgglad och festlig look.

Armband finns i många olika material och färger. De kan vara gjorda av olika metaller samt tyg eller trådar. Metallerna brukar oftast vara stål eller mer ädla metaller såsom guld och silver. Vissa armband har även strass och sötvattenpärlor som gör dem lite lyxigare. Vill du ha färgglada armband så finns det även de som är vävda och flätade i olika tyger och snören. Beroende på material så kan du hitta både dyra och billiga smycken.

Det som är viktigt att tänka på är att de billigare smyckena ibland är gjorda av material som kan tappa färg eller som blir missfärgade efter ett tag. Med lite dyrare ädelmetaller som guld och silver kan du räkna med smycken som håller lite längre och endast behöver rengöras lite inemellan.

Smycken ger dig ett personligt uttryck

När du vill vara ännu mer kreativ kan du välja smycken där du exempelvis kan välja egna kedjor, berlocker och hängen. Ett av de populäraste smyckena är Thomas Sabo Charm up your life armband som du kan hänga berlocker på. Halsband är ett utmärkt val när man vill att den enkla toppen ska få ett litet lyft. Det finns både korta, mellanlånga och långa halsband att välja mellan. Om du väljer en egen kedja så kan du matcha den med olika hängen beroende på dina kläder. Fotlänkar är också populära under sommaren när man har klänning eller shorts på sig.

Smycken är också perfekta att ge bort som presenter. Hos PriceRunner kan du jämföra smycken och hitta den återförsäljare som har bäst smycken, billigast smycken och vilka som är de mest populära sådana. Det finns allt från förlovningsringar, örhängen, hängsmycken och amuletter för både vardag och mer speciella tillfällen.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Målgrupp

Typ ?

Armband ?

Halsband ?

Ringar ?

Smyckesförvaring

Egenskaper

Material

Färg ?

Sten

Stenfärg

Antal stenar

Kedjetyp

Storlek (S,M,L)

Storlek

Renhet (Diamant) ?

Höjd

Djup

Bredd

Vikt

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 15398