Förlovningsringar Smycken

 

De tre populäraste
förlovningsringarna


De tre bästa
förlovningsringarna


De tre billigaste
förlovningsringarna

Förlovningsringar för det speciella tillfället

Förlovningen är en viktig händelse i många pars liv tillsammans. Det finns många olika traditioner beroende på vilken kultur man är från och befinner sig i. I Sverige är det vanligast att par väljer ringar som är släta och utan ädelstenar. Ringen placeras på kvinnans vänstra ringfinger och ibland kan det också vara fint att gravera in varandras namn samt förlovningsdatum inuti ringarna.

När ni ska välja ringar är det lättast att först bestämma sig för metalltyp. Ringarna tillverkas oftast i guld, silver, vitt guld och platina. Efter att ni valt metall så är det formen på ringen som är viktig. Vissa förlovningsringar är mer avrundade och andra är platta. Det som också kommer att spela roll är er budget förstås, vilken ni bör tänka på om ni även är ute efter vigselringar.

Tänk framåt när ni väljer förlovningsringar

Förlovningsringar kommer i flera olika designs och storlekar. Tänk på att ni ska kunna använda ringarna i många år och därför är det viktigt att välja en design som inte blir omodern eller som ni tröttnar på. Ni bör också välja ringar som passar för vardagen och vardagssysslor, annars är det stor chans att ringarna kommer att ligga i byrålådan mestadels av tiden. Hos PriceRunner kan ni leta igenom de bästa förlovningsringarna och de mest populära sådana när helst det passar er. Har ni en specifik maxbudget så kan också PriceRunner hitta de billigaste förlovningsringarna till er.

Förlovningsringar och material

I Sverige är förlovningsringar för det mesta gjorda i 18K guld. Vitt guld förekommer inte naturligt utan är en legering av guldet. I Sverige används palladium istället för nickel då nickel orsakat allergier. Tänk också på att mönster i ringen eller olika ytbehandlingar nöts ner med tiden, så att tänka på ringens hållbarhet är också viktigt. Hos PriceRunner kan du jämföra olika ringar – både dyra och billiga förlovningsringar. Du kan också hitta den återförsäljare som erbjuder bäst förlovningsringar vilket är en bra utgångspunkt när du ska välja din ring.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Märke

Målgrupp

Typ ?

Armband ?

Halsband ?

Ringar 1 ?

Egenskaper

Material

Färg ?

Sten

Stenfärg

Antal stenar

Kedjetyp

Storlek (S,M,L)

Storlek

Renhet (Diamant) ?

Höjd

Bredd

Vikt

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 1164