Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Här har du allt för att inte duka under på midsommar

AvPriceRunnerUppdaterad 2018-06-21

Dags att fira midsommar med stil, och då behöver dukningen vara av klass. Och för all del, du kan ju även imponera på matgästerna med egen inlagd sill och egentillverkad snaps.

Planeringen är i full gång för många för att få en så optimal midsommarafton som möjligt. Mat och dryck är alltid viktig. Det innefattar oftast den traditionella sillen och potatisen, och även en liten snaps. Men för att inte göra det alltför trist, sikta på att servera med elegans.

Snygga glas för diverse dryck, och till det passande tallrikar och bestick. Lägg upp maten på vackra serveringsfat och skålar. Håll drycken kall med ishinkar, eller blanda din egna bärdryck i en dryckesdispenser. Imponera lite extra med din egna inlagda sill, eller egentillverkade snaps.

Spara tid med smarta prylar i köket – såsom en elektrisk potatisskalare. För vem har inte svurit sig gul och blå över tiden det tar att skala all potatis? För att slippa knallröda fingrar vid jordgubbsrensandet, skaffa en jordgubbssnoppare. Ja, den heter faktiskt så...

Investera i en fin paviljong om inte vädret blir strålande. När kvällen närmar sig drar du igång grillen, och för extra mysfaktor tänd ljus, eller häng upp ljusslingor.

Läs mer

Inte medlem? Börja här