Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Håll barnen sysselsatta sista dagarna av sommarlovet

Av PriceRunner Uppdaterad 2018-08-10
Nu gäller det att krama ur det sista ur sommaren. Men efter otaliga veckor av lov kan det vara svårt att hitta på något att göra.

Många har precis landat hemma efter semestern, men ännu återstår några veckor innan skolan börjar. Har barnen börjat klättra på väggarna än? Återkommer ”jag har inget att göra” lite för ofta?

Augusti bjuder fortfarande på sköna temperaturer så bad fungerar alltid! Den uppblåsbara flamingon har varit en hit den här sommaren.

Om ni inte har möjlighet att ta er till en sjö, så kör igång vattenlek hemma. Med en uppblåsbar pool eller en vattenrutschkana så kan barnen vara sysselsatta länge. Eller kanske dra igång en familjeturnering hemma? Bjud in grannbarnen och spela badminton.

Om vädret är trist så finns det bra med inomhusaktiviteter också! Bygga lego, eller öppna upp en experimentlåda så både du och barnen lär er nya saker. Eller visa dina skills i Super Mario på någon nostalgikonsol från Nintendo. Du kommer helt klart att imponera!

Läs mer