Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Populära produkter från Inkpro.se

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och från PriceRunner Plus-medlemmar. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats. Läs mer om verifierade kundomdömen.

00 Recensioner

Information om Inkpro.se

Namn
Inkpro.se
Betyg och recensioner
Butikens hemsida
Adress Huvudkontor
Islevdalvej 148, 2610 Rødovre, Danmark
Telefon
010-199 2571
Org nr
DK-39670275
Företagsnamn
www.Inkpro.se
Antal butiker
1
Lägsta prisgaranti
INKPRO erbjuda prisgaranti på alla kompatibla tonerkassetter, bläckpatroner, trummor, underhållssatser, transfer kit, färgband och fast bläck. Detta innebär att om du köpt en kompatibel produkt till 100 kronor och sedan se det från ett konkurrerande företag för sek 95, så har du rätt att få skillnaden mellan fem kronor. Om du tycker att objektet du köpt, vänligen billigare i en annan butik, så kontakta oss. För det priset garanti gäller, då materialet måste vara exakt samma modell som den produkt du köpte. Du måste ta bevis på att varorna kan köpas billigare någon annanstans. Dokumentationen kan vara till exempel ett flygblad eller en katalog från butiken där du hittade objektet billigare. Du bör vara medveten om att prisgaranti gäller i 14 dagar och du hittar det första objektet billigare någon annanstans efter denna tid, kan du inte göra ditt påstående för skillnaden i kraft. INKPRO gör reservationen att det inte är ett specialerbjudande eller begränsad sats av konkurrenten till salu.
Öppet köp
Webbshop, alltid öppen
Returpolicy
När du handlar på www.inkpro.se du har 36 månaders reklamationsrätt. Detta innebär att du antingen får varan reparerad eller utbytt, återbetalning eller reducerat pris, beroende på den specifika situationen. Detta förutsätter förstås att reklamationen är legitim och att felet inte orsakas av felaktig användning av produkten eller annat skadebeteende. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader i samband med returnering av en vara när reklamationen är legitim. Om du vill klaga på en produkt, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon INNAN du skickar varan. Skicka varan i en säker förpackning till oss på: INKPRO, Islevdalvej 148 DK-2610 Rödovre, Danmark. Bifoga en kopia av beställningsformuläret med information om klagomålet för snabbare behandling. Kom ihåg att få ett kvitto för transporten, så att vi kan ersätta dina fraktkostnader, detta gäller även för returetiketter som utfärdas av Inkpro. Om du inte returnerar enligt gällande bestämmelser kan vi inte acceptera ditt klagomål och de returnerade varorna förstörs och kan därför inte kan skickas tillbaka till dig.
Betalningsmöjligheter
Visa, Mastercard, Klarna
Köp på avbetalning
Vi erbjuda Klarna betalning.
Leveranssätt
1-3 dagar
Fraktkostnad
39,- sek

Alla produkter från Inkpro.se

Bläck och Toner (7720)Kontorsmaterial (129)
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem