Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och medlemmar i PriceRunner Plus. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats.

3,8

Vid fel i beställningssystemet i helgen skapades 3 order på samma vara. Då detta upptäcktes mailadress deras support omgående. Ringde sedan på måndag morgon då de öppnade telefonsupporten och påtalade problemet men de kunde inte stoppa de två felaktiga ordern med hänvisning till att beställningssystemet redan skapat leveransorder automatiskt. Försökte inte ens kontakta leveransavdelningen för att rätta till det. I stället hänvisade till att inte hämta ut leveransen och att ta upp det med Klarna som hanterar fakturor. Varorna Har inte kommit ännu så jag tycker det är uselt hanterat.
16 augusti 2017

4,7

Rätt vara till rätt pris.Snabb leverans.
14 augusti 2017

3,3

Beställning med annan betalare än beställaren ratas under betalnings process men beställning genomförs. Bekräftelse e-post dröjer så att man hinna beställer en gång till. Beställning med annan leveransadress gick på samma fel. Resultat är en lång resa för att hämta dubblerad varuleverans för retursändning. En vara med bra pris blev i slutet en dyr affär.
10 augusti 2017

5,0

Lätt att beställa men tog 11 dagar innan paketet kom hem till mig. Fick den dock hemlevererad utan några problem alls. Jag har dock inte hunnit testat produkten ännu.
9 augusti 2017

4,8

Jag vet inte vad jag skall säga, fick bara ett av de två beställningarna jag gjort. M det är Post Norde eller VidaXL som felat vet jag inte. Har skrivit till VidaXL eftersom deras kundtjänst var stängd när jag ringde kl 1430.
9 augusti 2017

Information om VidaXL Marketplace

Namn
VidaXL Marketplace
Butikens hemsida
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem