Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
SteelSeries Arctis Pro

SteelSeries Arctis Pro

Här kommer SteelSeries med ett par hörlurar gjorde för många timmars sträckspelande. Utrustad med brusreducering som dränker alla oönskade ljud omkring dig.

Från 1 579 kr till 6 766 kr
·

Placering 120 i kategorin Hörlurar och Gaming Headsets

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(606 omdömen)
 • 5
  56%
 • 4
  16%
 • 3
  11%
 • 2
  9%
 • 1
  7%
Nivå 3
en månad sedan (ändrad)*
2,0

Hold jer væk. Kablet er dårligt

Mage til dårlig kabling skal man lede længe efter. Gummiet krøller sammen og laver "knuder" på sig selv. Har haft mine i snart et år. Kablet er så slemt nu at hovedtelefonerne er tæt på ubrugeligt. Betal ekstra for den trådløse version. Hold jer fra det her "billige" møg
Nivå 2
3 månader sedan
3,0

not very loud output. too tight on head.

Special cables. If they break, product is useless. Cannot be used with soundcard on pc. Has converter to mini jack for mobile but nothing for pc. Too tight on head. cannot be adjusted. Sound is good. bass not so powerful.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på SteelSeries Arctis Pro är 1 579 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 22 jämförda butiker.

Dessa hörlurar tillverkade av SteelSeries kommer vara precis det din inre gamer behöver. Hörlurarna ansluts med sladd, vilket ger en bättre ljudkvalité än trådlös anslutning och den aktiva brusreduceringen ger dig en komplett musikupplevelse.

 • Väger 426 gram
 • Over-Ear-design
 • Ett frekvensomfång på 10 till 40,000 Hz
 • En inbyggd mikrofon för telefonsamtal
 • Sluten kåpa
 • Ansluts enkelt med sladd

Med aktiv brusreducering kan du stänga ute allt oönskat oljud och lyssna ostört på favoritlåten om och om igen. Arctis Pro är av over-ear-konstruktion, vilket är perfekt för dig som gillar att sitta länge med hörlurarna. Over-ear ligger, som det låter, förslutande över öronen vilket kan vara skönt vid längre lyssningssessioner till skillnad mot on-ear som ligger direkt på örat och kan göra ont efter ett tag.

Hörlurar som dessa, som har stängd förslutning, isolerar dig från din omgivning och ger inget ljudläckage, så det är osannolikt att du kommer störa andra pendlare. De väger 426 gram, så det är inte de lättaste hörlurarna att bära omkring på, men designen upplevs istället som robust.

Det här är en populär produkt som för tillfället har ett lägsta pris på 1579 kr. Den har ett högt genomsnittligt betyg på 4.04 av 5, vilket i kombination med antalet inbyggda funktioner gör den till ett bra köp. Gör dina TV-spelskvällar till en helt annan upplevelse med den här modellen.