Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sennheiser PXC 550

Sennheiser PXC 550

Hörlurar från Sennheiser med en robust over-ear-konstruktion. Utrustade med noise cancelling-funktion som kan stänga ut allt oljud.

Från 2 277 kr till 3 790 kr
·

Placering 189 i kategorin Hörlurar och Gaming Headsets

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(884 omdömen)
 • 5
  59%
 • 4
  21%
 • 3
  10%
 • 2
  6%
 • 1
  4%
Nivå 2
2 år sedan
5,0

Utmärkt

Riktigt bra ljud, lagom bas, mycket bra batteritid, snygga och har bra kvalité. Dessa sitter även väldigt bra på mitt huvud, vilket gör att jag kan ha dem länge. Använder dem varje dag på jobbet och de följer även med på resor då NC kommer till sin rätt. Är inte en stor fan av touchpaneler (speciellt inte på höger sida då jag har en nervskada i höger hand), men denna touchpanel är helt OK. Överlag mycket nöjd.
Nivå 3
ett år sedan
5,0

Utmärkt

En riktigt trevlig ljudupplevelse, bra brusreducering och bra ljudkvalitét. Saknar möjligtvis lite tryck i basregistret. Tillhör absolut toppklassen för de bästa ANC-lurarna på marknaden.
Nivå 6
ett år sedan
5,0

Utmärkt

Har haft dessa i ungefär ett år och är väldigt nöjd. Använder dem främst i kontorslandskap och på flygresor. Den aktiva brusreduceringen funkar väldigt bra. Är ingen audiofil men är mycket nöjd med ljudet. Bluetoothen funkar fint, kopplar snabbt mot dator och mobil. NFC gör det otroligt smidigt att koppla mot nya enheter. Trodde inte jag skulle använda touchpanelen alls men den gör det väldigt smidigt att t.ex. byta låt istället för att plocka upp mobilen varje gång. Sitter bra över öronen under långa stunder. Mycket nöjd med batteritiden - håller i flera arbetsdagar.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Sennheiser PXC 550 är 2 277 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Sennheiser PXC 550 är det du behöver för att tillgodose dina musik- och podcastbehov. Hörlurarna ansluts med sladd, vilket ger en bättre ljudkvalité än trådlös anslutning och batteriet räcker vid användning i 30 timmar.

 • En trådlös räckvidd på 10 meter
 • Väger 227 gram
 • Sluten kåpa
 • Passiv brusreducering
 • 30 timmars batteritid
 • Trådlös teknologi

Hörlurarna har en inbyggd mikrofon så att du kan prata med dina nära och kära. .

Integrerade reglagage för volymen gör att du kan höja eller sänka volymen genom ett enkelt knapptryck, istället för att behöva använda knapparna på telefonen. Räckvidden är 10 meter, vilket inte borde vara ett problem om du har telefonen i fickan eller om du inte går alltför långt från skrivbordet.

Det här är en populär produkt som just nu har ett lägsta pris på 2277 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.29 av 5, vilket sammantaget med dess utbud av funktioner gör den till ett bra köp. Musik upplevs på ett helt annat sätt med ett par hörlurar, så skaffa dig ett par du också.