Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bose SoundSport Wireless
Bose Logotyp

Bose SoundSport Wireless

Bose kommer här med sina SoundSport Wireless i en smidig In-Ear-design. Gillar du att löpa med musik eller podcast i öronen är dessa för dig.

Från 1 195 kr till 2 396 kr
·

Placering 126 i kategorin Hörlurar & Gaming Headsets

Fokus Ljud Bild

fr.1 290 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset går ned.

Lars Bengtsson Ljud /Video

fr.1 490 kr

Lindgrens Radio TV AB

fr.1 490 kr

Ljudcenter

fr.1 490 kr

Macoteket

fr.1 590 kr

Kallbergs

fr.1 599 kr

Bose Sverige

fr.1 599 kr

Crossbrands

fr.1 899 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(1109 omdömen)
 • 5

  59%

 • 4

  20%

 • 3

  8%

 • 2

  6%

 • 1

  7%

Utmärkt

Jag är helnöjd! Bästa lurar jag någonsin köpt! Perfekta lurar för träning Bra batteritid, kristallklart ljud, bra samtalskvalité, perfekt passform i mina öron och såklart den fantastiska känslan av att slippa jobbiga sladdar och glapp i telefonens 3,5 mm-uttag. Om jag ska nämna någonting som hade kunnat vara bättre så hade jag önskat möjligheten att ha lite högre volym.

Bra

Absoluta favoritprodukten just nu! Har använt SoundSport över ett halvår och är mer än nöjd. Ljudet är nog det bästa bland trådlösa hörlurar som jag har testat. Hörlurarna sitter där de ska under träningen, skapar ingen irritation kring öronen och tål mycket svett. Jag har använt hörlurarna vid löpning, cykling, inlines och gym. Hörlurarna håller sig på plats i alla lägen, trots snabba vändningar och stora rörelser med kroppen. Klart ljud med bra bas och dem funkar lika bra med musik som ljudböcker/podcasts. Det enda negativa är att hållaren för sladden som man kan fästa i kragen på tröjan lätt trillar av. Om man tappar bort hållaren, upplever jag att sladden trasslar in sig i tröjan eller "hänger" på ena sidan av nacken när den inte går att fästa i tröjan. Men så fort man kommer in i träningen glömmer man bort det ändå. Trådlösheten är en befrielse och jag använder dem allt mer för "vanligt" bruk.

Bra

Mycket bra hörlurar men något dyra.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bose SoundSport Wireless är 1 195 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 20 jämförda butiker.

De här hörlurarna från Bose kommer bli din bästa kompis under träningspasset. De kopplas in med sladd för bästa möjliga ljudkvalité och batteriet räcker vid användning i 6 timmar.

 • Väger 23 gram
 • Kontroll för att styra musik eller svara samtal
 • Vattentålig
 • En inbyggd mikrofon för telefonsamtal
 • Trådlös teknologi
 • 6 timmars batteritid per laddning

Integrerade reglagage för volymen gör att du kan höja eller sänka volymen genom ett enkelt knapptryck, istället för att behöva ta fram telefonen. Då de är vattentåliga kommer de här hörlurarna överleva ett lätt vattenstänk, och det gör heller inget om de blir lite svettiga när du är på gymmet.

Batteriet räcker upp till 6 timmars aktiv lyssning, vilket borde räcka hela resan till och från plugget. En integrerad mikrofon gör dem väldigt praktiska om din telefon skulle ringa när du har dem på dig.

Det här är en populär produkt som för tillfället har ett lägsta pris på 1195 kr. Den har ett högt genomsnittligt betyg på 4.12 av 5, vilket sammantaget med antalet inbyggda funktioner gör den till ett bra köp. Musik låter helt annorlunda med ett par hörlurar, så se till att skaffa dig ett par.