Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Omdömen

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Bli den första att ställa en fråga.

Produktinformation

G921 från Somic är väl lämpade för både musik och podcasts. De ansluts med sladd för bästa möjliga ljudkvalité och har en enkel och intuitiv design. Ta på dem och njut av allt vad en musikupplevelse kan ge.

  • Over-Ear-design
  • Väger 170 gram
  • En ljudnivå på 109 dB/mW
  • Ett frekvensomfång på 20 till 20,000 Hz
  • Ett motstånd på 32 ohm

Den lägre impedansen (motståndet) innebär att de kommer fungera utmärkt med din telefon eller andra bärbara enheter. Hörlurarna väger bara 170 gram, så de är väldigt lättviktiga. Inga problem att bära med sig dem!

Over-ear-hörlurar är inte lika kompakta som andra modeller, men har mer hårdvara och kan ge en bättre ljudbild. Att koppla in dem med en 3.5 mm-sladd kan inte bli så mycket enklare, det är bara att koppla in dem och sedan är det klart! Anslutning med sladd ger dig också utmärkt ljudkvalitet.

Det här är en produkt vars billigaste pris för närvarande är 183 kr. Den har ett antal inbyggda funktioner, vilket gör den till en mångsidig och funktionell produkt. Musik är en helt annan upplevelse med ett par hörlurar, så se till att skaffa dig ett par.

Produkt
ModellnamnG921
Typ
TypHörlurar
Ljudegenskaper
Känslighet hörlur109.0 dB/mW
Frekvensomfång hörlur min20.0 Hz
Frekvensomfång hörlur max20000.0 Hz
Hörlurar-impedans32.0 ohm
Funktioner
MikrofonNej
Trådlöst
Trådlösa eller sladdSladd
Anslutningar
Kontakt på sladd3.5mm
Design
DesignOver-Ear
Ljud
Högtalarutförande2.0
Mått
Vikt170.0 g
Favorit
Bevaka pris

Inte medlem? Börja här