1. Leksaker & Hobby
 2. Sällskapsspel
 3. Frågesport
Trendande
Kärnan Se Vad Jag Kan

Kärnan Se Vad Jag Kan

Barnspel, Frågesport, Från 4 år, Spelare: 2 - 4, Lärospel, Tärningskastning, Frågesport & Trivia

Jämför pris från 295 kr till 349 kr
·

Placering 2 i Frågesporter

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 2 omdömen

 • 5

  50%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Bra

Mycket bra spel. Lärorikt för vår lilla 4åring. Spelet går ut på att man ska komma först till mål genom att förflytta sin groda utefter hur många steg man får på tärningen. Den som kommer först till målet vinner. Man slår två tärningar där man får välja vilken av dem som gav bäst slag. Efter varje slag får man svara på en fråga. Vid rätt svar får man gå fram två steg. Frågorna är på en lagom nivå för en 3-5åring. Ett exempel på fråga är: Är jorden rund eller platt? Vår 4åring tyckte det var jättekul och spela spelet och var mycket stolt varje gång han klarade en fråga. Fördelar: Lärorikt för barn där föräldrarna kan förklara mer kring det som frågorna tar upp samtidigt som det är ett spel. Det finns 400 frågor så inte så stor risk att man kan uppfatta spelet som tjatigt. Nackdel: Svårt för barn att spela spelet själv tillsammans med andra barn, en läskunnig måste vara med för att läsa frågorna.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Kärnan Se Vad Jag Kan är 295 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Jämför alla Kärnan Frågesporter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.