Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Cornwall (DW00100216)

Daniel Wellington Petite Cornwall (DW00100216)

Du har här en klocka från Daniel Wellington som i första hand är en dam-modell. Klockan går på batterier, så den är enkel att underhålla. Om du gillar klassisk design så har den analoga visare.

Från 979 kr till 1 299 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Cornwall (DW00100216) är 979 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

En damklocka från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven. Ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Vattenskyddad till 3 ATM, vilket innebär att klockan tål lite stänk och ett lättare regn, men inte mycket mer än så. Det svarta armbandet är gjort av nylon. Tjusig boett i rostfritt stål som har en svart urtavla på 32 mm med analoga visare.

  • Fint silverfärgad boett
  • Batteridrivet urverk
  • Tål vattenstänk
  • Stryktåligt mineralglas
  • Bandets material är av nylon

Mineral är bland de vanligaste typerna av glas som används till klockor. Tack vare att glaset utsätts för väldigt hög värme och härdas i tillverkningsprocessen blir det starkt nog för att ta emot ett par smällar och även mer resistent mot repor.

Denna Classic Petite Cornwall (DW00100216) har en boett i rostfritt stål, så om du letar efter något som kommer hålla länge är du rätt ute. Rostfritt stål är ett material som består av en blandning innehållande järn, kol och minst 10,5% krom. Den blandingen gör att materialet blir väldigt resitent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Med andra ord innebär det att boetten kommer klara av fukt och väta väldigt bra utan att ta ytlig skada.

Analoga visare har varit standard på klockor i över tvåhundra år och är precis lika relevant och fungerande än idag. Förutom att det ger en tidlös och stilfull look kan det vara väldigt praktiskt, om du skulle gå vilse kan man faktiskt navigera med hjälp av visarnas position i förhållande till solen. Det går också snabbare att få en uppfattning av tiden med analoga visare, jämfört med digitala visare där du blir presenterad en siffra som hjärnan sedan måste sätta i kontext.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Classic Petite Cornwall (DW00100216). Du kan prisjämföra den här klockan här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 979 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här klockan till ett bra köp.