Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100250)

Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100250)

Daniel Wellington presenterar här en klocka som har ett vitt läderarmband. Klockan går på batterier, så den är enkel att underhålla. Den tål att blötas ner, inom vissa gränser.
Från 1 085 kr till 1 199 kr
Sponsrad av Safira1 199 kr
 • Fri frakt
 • I lager
 • Butiker(4)

  Från 1 085 kr
 • Utländska(2)

  Från 1 332 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100250) är 1 085 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Daniel Wellington som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Vattenskyddad till 3 ATM, vilket innebär att klockan tål lite stänk och ett lättare regn, men inte mycket mer än så. Armbandet är gjort av läder och kommer i en tjusig vit färg. Den 28 mm breda urtavlan är vit och har analoga visare samt en 6 mm tjock boett av rostfritt stål.

 • Stiligt silverfärgad boett
 • Stryktåligt mineralglas
 • Armbandet är gjort av läder
 • Boettens material är av rostfritt stål
 • Armbandet har en snygg vit färg

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska begränsat. Den är märkt 3 ATM (30m) vilket innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn. Vattenskydd är en lurig och missvisande historia då meteranvisningen faktiskt inte har någon direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

Analoga visare har varit standard på klockor i över tvåhundra år och är precis lika relevant och fungerande än idag. Förutom att det ger en tidlös och stilfull look kan det vara väldigt praktiskt, om du skulle gå vilse kan man faktiskt navigera med hjälp av visarnas position i förhållande till solen. Det går också snabbare att få en uppfattning av tiden med analoga visare, jämfört med digitala visare där du blir presenterad en siffra som hjärnan sedan måste sätta i kontext.

För dig som vill ha något enklare och förhållandevis underhållsfritt är den här batteridrivna Classic Petite Bondi (DW00100250) ett bra val. Till skillnad från ett mekanist urverk som du måste dra upp då och då så kommer det här fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, vilket innebär att du inte behöver ställa om klockan var och varannan dag.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Classic Petite Bondi (DW00100250). Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 1085 kr. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Classic Petite Bondi (DW00100250) till ett bra köp.