Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite (DW00100234)

Daniel Wellington Petite (DW00100234)

Stilig klocka från Daniel Wellington som har en svart urtavla. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Om du gillar klassisk design så har den analoga visare.

Från 1 015 kr till 1 085 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite (DW00100234) är 1 015 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Daniel Wellington. Skulle klockan sluta ticka så är det bara att byta batteri. Boetten är gjord i rostfritt stål, urtavlan har analoga visare och är 28 mm i diameter. Det 12 mm breda armbandet är gjort av läder och kommer i en trevlig brun färg. Tål vatten upp till 3 ATM, vilket inte ska misstas för 30 meters djup som många gör. Klockan tål lättare regn och lite stänk men inte mycket mer än så.

  • Boett-tjockleken är 6 mm
  • Stryktåligt mineralglas
  • Urtavlans diameter är 28 mm
  • Armbandets bredd är 12 mm
  • Tål vattenstänk

Att välja en batteridriven klocka framför en mekanisk kan ha sina fördelar. Om klockan skulle stanna så är det förmodligen bara batteriet som har tagit slut och då är det enkelt att byta ut. Dessutom håller de tiden bättre än mekaniska klockor.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 3 ATM (30m), vilket betyder att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn.

Boetten är gjord av rostfritt stål, vilket är ett material som består av järn, kol och minst 10,5% krom. Den blandningen gör att det blir väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Om du letar efter en klocka som kommer hålla i bra många år är i alla fall rostfritt stål rätt väg att gå.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Classic Petite (DW00100234). Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 1015 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Classic Petite (DW00100234) till ett bra köp.