Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Casio SGW-450HD-1BER

Casio SGW-450HD-1BER

Det här är en klocka från Casio som har ett svart armband av rostfritt stål. Det finns bland annat en datumvisare i klockan. Det är inga problem att simma eller duscha med den på.

Från 894 kr till 1 095 kr
·

Placering 231 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,1(125 omdömen)
 • 5
  49%
 • 4
  30%
 • 3
  12%
 • 2
  4%
 • 1
  5%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Casio SGW-450HD-1BER är 894 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

En herrklocka från innovativa Casio som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Klockan är tillräckligt vattentät för att du ska kunna ta en simtur utan att klockan tar skada. Det svarta armbandet är gjort av rostfritt stål. Boetten är gjord i ett slitstarkt material, urtavlan har både analoga och digitala visare och är 52 mm i diameter.

 • Urtavlans diameter är 52 mm
 • Tillverkad av Casio
 • Bandets material är av rostfritt stål
 • Vattentålig nog att bada med
 • Batteridrivet urverk

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 10 ATM (100m). Det innebär att den går att bada och simma med men inte dyka speciellt djupt.

Armband i rostfritt stål går hem hos de allra flesta då de både kan kläs upp och bäras till vardags. Rostfritt stål har den mycket tacksamma egenskapen att det inte korroderar eller tar ytlig skada när det varit i kontakt med fukt eller väta. Därför har det blivit ett av de allra mest populära materialen för klocktillverkare och entusiaster.

Vill du slippa kalibrera och ställa om din klocka var och varannan dag bör du välja en batteridriven modell som den här SGW-450HD-1BER. Det batteridrivna urverket är relativt underhållsfritt och kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, till skillnad från mekaniska urverk som ofta hoppar fram eller tappar några sekunder om dagen.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om SGW-450HD-1BER. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 894 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.14 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.