Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rolex Datejust Two Tone (116233/8)

Rolex Datejust Two Tone (116233/8)

Rolex presenterar här en klocka som är en herrmodell. Klockans glas är gjort av safirglas och är väldigt reptåligt. Den är så pass vattentålig att du kan bada med den.
Pris 100 495 kr
 • Butiker(1)

  Från 100 495 kr
 • Utländska(0)

MyWatch Logotyp
 • 3002
 • 3003
 • 3004

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Rolex Datejust Two Tone (116233/8) är 100 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En herrklocka från traditionsfyllda Rolex som vrider upp sig själv automatiskt med hjälp av handledens rörelser. Därmed behöver du inte bekymra dig för några batterier. Om du skulle bli badsugen så går det urmärkt att hoppa i med klockan på, då den är vattentät. Armbandet är gjort av rostfritt stål och är guldfärgat. Urtavlan, visarna och boetten utgör tillsammans en prydlig design.

 • Safirglas som ger en repfri yta
 • Vattentålig nog att bada med
 • Herrklocka
 • Boettens material är av guld
 • Boett-tjockleken är 12 mm

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska bra. Den är märkt 10 ATM (100m) vilket innebär att en simtur eller en dusch inte kommer vara några problem. Dock så ska man passa sig för att dyka allt för djupt, anvisningen 10 ATM (100m) har nämligen ingen direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

En tumregel när det kommer till storlek på klockor är att de helst inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diamater på 36 mm, vilket får räknas som en lite mindre klocka och passar för dig som är ute efter något av det nättare slaget.

Automatiska klockor fungerar på så sätt att urverket drivs av en fjäder som vrids upp. Fjädern i den här klockan vrids då upp automatiskt, fiffigt nog med hjälp av armens naturliga rörelser när du bär klockan.

Sammantaget är Datejust Two Tone (116233/8) en riktigt vass klocka med bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här modellen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 100495 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.