Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Breitling Galactic 29 (W7234812-A784-791A)

Breitling Galactic 29 (W7234812-A784-791A)

En stilig klocka som har en urtavla i pärlemor. Glaset i klockan är gjort av stiligt safirglas och står bra emot repor. Den är så pass vattentålig att du kan bada med den.
Pris 34 895 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Breitling Galactic 29 (W7234812-A784-791A) är 34 895 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En damklocka från anrika Breitling som är automatiskt driven, vilket betyder att den vrider upp sig själv helt utan batterier. En iögonfallande urtavla och boett som knyts ihop med de läckra visarna. Snyggt armband som är gjort av rostfritt stål. Klockan är tillräckligt vattentät för att du ska kunna ta en simtur utan att klockan tar skada.

  • Vattentålig nog att bada med
  • Urtavla i pärlemor
  • Utrustad med flera fiffiga funktioner
  • Armbandsur för damer
  • Tillverkad av Breitling

Mekaniska klockor kan vara antingen manuella eller automatiska och just den här Galactic 29 (W7234812-A784-791A) är av det automatiska slaget. Det innebär att urverkets fjäder vrider upp sig själv med hjälp av armens naturliga rörelser. På så vis behöver du inte dra upp klockan via kronan lika ofta som du behöver med en manuell klocka.

Boetten är gjord av rostfritt stål, vilket är ett material som består av järn, kol och minst 10,5% krom. Den blandningen gör att det blir väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Om du letar efter en klocka som kommer hålla för många år av aktiv användning är rostfritt stål rätt väg att gå.

Analoga visare är det givna valet för dig som är ute efter en stilfull och klassisk look. Analoga visare ger dig mer än bara ett snyggt utseende, till exempel kan de användas som kompass. Går du vilse är det bara att rikta timvisaren mot solen, då vet du att punkten mitt emellan timvisaren och tolvslaget pekar söderut. Utöver detta ger analoga visare en snabbare uppfattning av tiden då du redan vet vad visarnas plats betyder, medan en digital klocka tvingar din hjärna att först sätta siffrorna i kontext.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Galactic 29 (W7234812-A784-791A). Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 34895 kr. Om vi jämför priset för den här klockan mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Galactic 29 (W7234812-A784-791A) till ett bra köp.