Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bang & Olufsen Beoplay A9 MK4

Bang & Olufsen Beoplay A9 MK4

Den här streaminghögtalaren är en aktiv högtalare och används utan förstärkare. Den trådlösa kommunikationen går via wi-fi så att du har åtkomst till nätverk.

Från 24 990 kr till 27 500 kr
·

Placering 110 i kategorin Streaming högtalare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bang & Olufsen Beoplay A9 MK4 är 24 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Beoplay A9 MK4 är en röststyrd högtalare som gärna svarar på dina frågor och spelar musiken du önskar. Rösten blir en smidig fjärrkontroll. Vare sig det är podcasts eller musik du vill lyssna på så ansluter du högtalaren lätt med bluetooth och har mobilen som fjärrkontroll. Inga batterier som behövs laddas. Bara koppla in strömsladden och högtalaren är redo.

  • Aktiv högtalare
  • Röstkontroll
  • Finns i många färger
  • Wifi
  • Streaminghögtalare
  • Blåtands-högtalare

Beoplay A9 MK4 är en bärbar och röstkontrollerad streaming-högtalare. Bara fråga efter väderlek eller be högtalaren spela upp din favoritmusik. Fler och fler tillverkare inom hemelektronik börjar använda sig av röststyrning i sina produkter. Med denna bluetooth-högtalare kan du ansluta och streama musik från exempelvis din mobil. Du får tillgång till all musik du har på telefonen.

Sammantaget är Beoplay A9 MK4 en högtalare med bra egenskaper. Beoplay A9 MK4 kostar 24990 kr och är en av de allra mest populära högtalarna här på PriceRunner. Priset är högre än genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här högtalaren till en premiumprodukt.