Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bang & Olufsen Beolit 17

Bang & Olufsen Beolit 17

Från Bang & Olufsen får du en streaminghögtalare som är portabel så att du får med dig din favoritmusik vart du än går. Trådlös teknik som stöds är bluetooth för dig som vill ha smidig parkoppling.

Från 3 969 kr till 5 539 kr
·

Placering 16 i kategorin Streaming högtalare

Pris exkl. frakt
BRL Electronics erbjuder hemleverans

Ljudcenter

fr.4 290 kr

Lars Bengtsson Ljud /Video

fr.4 490 kr

BOCopenhagen

fr.4 544 kr

Ljudfabriken

fr.4 990 kr

Takt & Ton

fr.4 990 kr

Kungs TV

fr.5 490 kr

Ljudshopen

fr.5 490 kr

Simons Radio & Tv

fr.5 500 kr

Edgrens

fr.5 500 kr

Mstore

fr.5 500 kr

Stigs TV & Video AB

fr.5 500 kr

Euronics/ Simons Radio Tv

fr.5 500 kr

Bang & Olufsen

fr.5 500 kr

WR TV & Telecom

fr.5 500 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,1(185 omdömen)
 • 5

  63%

 • 4

  12%

 • 3

  8%

 • 2

  6%

 • 1

  11%

Nivå 2
2 år sedan
5,0

Utmärkt

En stilren högtalare med ljudkvalité i särklass! Jämfört med andra högtalare i samma prisklass - och även med de som är snäppet dyrare - är denna helt klart i toppen med bra ljud och snygg design som dessutom är lätt att hålla ren och dammfri. Trots att det endast är en ljudkälla fyller den rummet bra, skert till följd av att ljudutgångarna är åt samtliga håll. Trådlös med otroligt bra batteritid, sladden går till skillnad från förra modellen att ta loss från själva högtalaren vilket är ett stort plus! Hittar bluetoothkontakt snabbt och bibehåller den även om källan är långt borta, så man kan ha på sig telefonen medan man rör sig i huset utan att ljudet bryts. Högtalaren är dessutom snygg att ha ståendes framme men också smidig att ställa undan eller ta med sig när man ska iväg på ståhej! Rekommenderas starkt till dig som vill ha en grymt bra högtalare helt enkelt!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bang & Olufsen Beolit 17 är 3 969 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 26 jämförda butiker.

Från Bang & Olufsen kommer Beolit 17. En trådlös högtalare som låter dig njuta av musik och ljudböcker på balkongen, resan eller hemma. Du styr den enkelt via mobilen tack vare bluetooth och får då tillgång till all musik du har där. Svårigheten kanske blir att välja rätt låt. Batteriet är uppladdningsbart och räcker hela 24 timmar så det är långt mellan laddningarna.

 • Laddas via USB
 • Inbyggd förstärkare
 • Kan styras via app
 • Går att få i färgerna grå, svart
 • Speltiden är 24 timmar
 • Bluetooth-högtalare

Det är smidigt att kunna bära med sig musiken och ha den där man är. Beolit 17 gör det enkelt för dig då den är lätt att ta med men det går även lika bra att spela musik på den hemma. Med denna bluetooth-högtalare kan du ansluta och streama musik från exempelvis din mobiltelefon eller platta. Du får tillgång till all musik du har på telefonen.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Beolit 17. Beolit 17 kostar 3969 kr här på PriceRunner. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här högtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.