50+ bevakar
Segway-Ninebot KickScooter Max G30

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 8 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

En vecka in

Jag är mer än nöjd med denna skotern än så länge och jämfört med Xiaomi mi M365 som jag hade innan denna så är nakdelen att den väger mer så smidigheten när man kör försvinner lite. Men körsträckan man får med Max G30 och att den är så bekväm att köra längre sträckor med gör att den är värd att köpa till utan tvekan! 10/10 (Än så länge)

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Hur är den jämfört med xiaomi m365 pro med acceleration, komfort och hur stor storlek den tar när man har fällt ihop den och om man kan ta med den till tex sthlm? Och kan en 13 åring åka den?

Hej och tack för alla frågor Har inte testat någon men surfat runt och det finns många som jämför just dessa två och de verkar de ganska lika. Här kan du jämföra båda produkterna sida vid sida. https://www.pricerunner.se/pc?220=5042134,4887697&selectedCategory=220 Hoppas detta hjälper Väl Mött ThomasF PriceRunner

Produktinformation

Lägsta pris på Segway-Ninebot KickScooter Max G30 är 6 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 9 jämförda butiker.

Jämför alla Segway-Ninebot Elscooter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.