Husqvarna QRT4690W Vit
Husqvarna Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QRT4690W Vit är 11 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Husqvarna. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en volym på 250 liter, vilket får räknas som ganska stort. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Varnar om temperaturen inte står rätt till
 • Energiklass A++
 • Reglaget styrs via en touchpanel
 • Frysens förvaringsvolym ligger på 91 liter
 • Dynamisk kylning

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 91 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 248 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Som du förstår så är Husqvarna QRT4690W en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med flera bra egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 11995 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Husqvarna Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.