Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
LG GSL360ICEZ Grafit

LG GSL360ICEZ Grafit

En fristående LG-kylfrys där kyl och frys står sida vid sida. Bredden ligger på 91,2 cm och du kan få kallvatten direkt i dörren.

Från 15 099 kr till 15 399 kr
·

Placering 675 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSL360ICEZ Grafit är 15 099 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

LG levererar här sin GSL360ICEZ som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok. I frysen har du en volym på 197 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov.

  • 72 cm djup
  • Kylens dörr har 4 förvaringsutrymmen
  • Automatisk avfrostning
  • Frysen har 6 förvaringsutrymmen
  • Hela enheten har en vikt på 123 kg

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 375 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med LG GSL360ICEZ. Det här är en topprankad produkt sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 15099 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.