Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Smeg FAB32RCR3 Creme

Smeg FAB32RCR3 Creme

Denna fristående Smeg-kylfrys har frysen under kylskåpet. Bredden ligger på 60,1 cm. Temperaturen regleras med MultiFlow-teknologi.

Från 17 396 kr till 21 995 kr
·

Placering 52 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB32RCR3 Creme är 17 396 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen FAB32RCR3 från Smeg kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Då den är av högsta energiklass kommer du spara in på både miljö och plånbok. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 234 liter och är lagom för två till tre personer.

  • Fristående kylfrys
  • MultiFlow-teknik håller matvaror fräscha längre
  • 230V(220-240V)
  • Kylens dörr har 3 hyllor och fack
  • Varnar om temperaturen behöver justeras

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Smeg FAB32RCR3. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta kylfrysarna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 17396 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.