Trendande
AEG SCE81925TS Integrerad

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 3 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG SCE81925TS Integrerad är 11 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Vill du helst slippa se din kyl och frys när du inte använder den kan den här integrerade kylfrysen vara något för dig. En integrerad kylfrys är menad att byggas in och kläs med panel för att passa övrig köksinredning. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 60 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 54 centimeter.

 • Displayen visar temperatur och övriga indikationer
 • Kylen är över frysen
 • Klimatklassad enligt ST, N, SN, T
 • 54 cm bred
 • Varnar om temperaturen inte står rätt till

Kylen har en volym på 207 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Sammantaget är SCE81925TS från AEG en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad kylfrys på PriceRunner och just nu kostar SCE81925TS 11999 kr. Om man jämför kylfrysen pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla AEG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.