Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RS50N3403SA/EE Rostfritt Stål

Samsung RS50N3403SA/EE Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Frysdelen i den här kylfrysen rymmer 144 liter och den har även all-round-kylning.

Från 9 546 kr till 13 899 kr
·

Placering 2 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(84 omdömen)
 • 5

  63%

 • 4

  27%

 • 3

  4%

 • 2

  1%

 • 1

  5%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RS50N3403SA/EE Rostfritt Stål är 9 546 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Samsung levererar här sin RS50N3403SA/EE som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. Kylen har en volym på 357 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+.

 • 357 liter förvaringsvolym i kylskåpet
 • Frysens dörr har 3 hyllor och fack
 • Utrustad med glashyllor
 • Inbyggd belysning i kylen
 • Fristående kylfrys

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 144 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Under heta sommardagar kommer den här RS50N3403SA/EE vara din bästa vän. Utrustad med både is- och vattendispenser som kommer ge din vardag en lite extra lyxig känsla.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Som du förstår så är Samsung RS50N3403SA/EE en utmärkt kylfrys med många åtråvärda egenskaper och finesser. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 9546 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.