Elvita CKF3144V Vit

Elvita CKF3144V Vit

En fristående kylfrys där kylen är underst och frysen ovanpå. Kyldelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 170 liter och den har hyllor gjorda av glas.

Pris 3 995 kr
·

Placering 515 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Elvita CKF3144V Vit är 3 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här modellen är fristående och har frysen monterad ovanpå kylen. Kylfrysar av den här typen har ofta lite mindre utrymme i frysen, dock tillräckligt nog för att förvara det mest nödvändiga. På bredden är hela enheten uppmätt till 55 centimeter. Kylen har en kapacitet på 170 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer.

  • Hela enheten har en vikt på 77 kg
  • Energiklass A+
  • Kylens förvaringsvolym är 170 liter
  • Frysen är över kylen
  • 144 cm hög

Elvita CKF3144V ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 43 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Elvita CKF3144V har mätts upp till 144 cm hög, 55 cm bred och 55 cm djup.

Frysens volym ligger på 45 liter, vilket får räknas som en något mindre frys. Dock absolut tillräcklig för att kunna förvara det mest väsentliga så som bröd, rester, glass och självklart is.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Elvita CKF3144V. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 3995 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Elvita Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.