Husqvarna QRT4690X Rostfritt Stål
Husqvarna Logotyp

Liknande produkter

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QRT4690X Rostfritt Stål är 12 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Husqvarna som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 91 liter.

  • Kylen har 6 lådor och hyllor
  • Kylen är över frysen
  • Årlig energiförbrukning på 248 kWh
  • Snabbfrysningsfunktion
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 248 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 20 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Husqvarna QRT4690X. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 12495 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Husqvarna Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.