Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Husqvarna QRT4690X Rostfritt Stål
Husqvarna Logotyp

Husqvarna QRT4690X Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Hela kyl-/fryskombin är 59,5 cm bred. Den här modellen har högerhängda, omhängbara dörrar.

Från 12 495 kr till 13 517 kr
·

Placering 84 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdömen)
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
Nivå 2
2 månader sedan
5,0

Kanonskåp!

Jag är supernöjd med kyl/frysen då den är enkel att använda, snygg att titta på och självavfrostande. Hyllsystemet i dörren är väldigt smidigt! Har bara positivt att säga om denna produkt!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QRT4690X Rostfritt Stål är 12 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Husqvarna som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 91 liter.

 • Kylen har 6 lådor och hyllor
 • Kylen är över frysen
 • Årlig energiförbrukning på 248 kWh
 • Snabbfrysningsfunktion
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 248 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 20 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Husqvarna QRT4690X. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 12495 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.