Samsung BRB260034WW/EF Integrerad

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 36 omdömen

 • 5

  53%

 • 4

  28%

 • 3

  14%

 • 2

  0%

 • 1

  6%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung BRB260034WW/EF Integrerad är 8 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Samsung bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. Kylen har en volym på 195 liter vilket, är lämpligt för en till två personer. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++.

 • Energiklass A++
 • Belysning via LED-lampor
 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • Integrerad kylfrys
 • 178 cm hög

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 72 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Sammantaget är BRB260034WW/EF från Samsung en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta kylfrysarna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 8990 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör BRB260034WW/EF till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.