Miele KFN29132Dwh Vit

Du har här en fristående kylfrys som är mycket energieffektiv. Kyldelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 243 liter och om det är bråttom så går det att snabbfrysa.

Jämför pris från 11 595 kr till 12 490 kr
·

Placering 875 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.0

Baserat på 5 omdömen

 • 5

  60%

 • 4

  20%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  20%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele KFN29132Dwh Vit är 11 595 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen KFN29132Dwh från Miele kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 95 liter.

 • Frysens förvaringsvolym ligger på 95 liter
 • Klimatklassad enligt T, SN
 • 230V(220-240V)
 • Hyllor av glas
 • Årlig energiförbrukning på 242 kWh

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 43 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här KFN29132Dwh än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Sammantaget är KFN29132Dwh från Miele en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 11595 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.50 av 5 och alla dess åtråvärda attribut gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Miele Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.